Reviews

Orthodontist Den Haag heeft al veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo vriendelijk hun ervaringen te delen.
“Ik heb een aantal jaren geleden een beugel gehad en was onder behandeling bij Orthodontist Den Haag. Alhoewel de orthodontist altijd supervriendelijk was, vond ik het niet echt leuk om een beugel te dragen en erheen te gaan. Nu ik er niet meer kom, wil ik de orthodontist van Orthodontist Den Haag alsnog bedanken dat hij mij toen goed begeleid heeft. Ik heb nu een prachtig gebit en als ik iemand tegenkom met scheve tanden denk ik altijd hoe blij ik ben dat het bij mij gecorrigeerd is!”
Vera de Groot, Den Haag

“Bij Orthodontist Den Haag trof ik een orthodontist aan die mij op latere leeftijd uitstekend heeft weten te helpen met mijn droom om rechte tanden te hebben. De behandeling die ik heb ondergaan bij Orthodontist Den Haag verliep zoals gepland en het resultaat mag er wezen!”
Hans Bolten, Voorburg

“Ik was vrij onzeker over mijn gebit, maar ja, je denkt orthodontie is iets voor kinderen en vergoed wordt het bij mij niet meer. Toch ben ik op een dag bij Orthodontist Den Haag terechtgekomen en ze hebben me goed geadviseerd over alle mogelijke beugels en boden een uitstekend betalingsplan aan waardoor ik de behandeling bij Orthodontist Den Haag uiteindelijk heb kunnen ondergaan. Elke keer als ik nu lach, realiseer ik mij wat voor waardevolle investering dit is geweest!”
Nienke Scholtema, Den Haag

“Een goede en vriendelijke orthodontist is het beste wat je kan overkomen als ouder, een kind komt er namelijk gerust drie jaar lang! Bij Orthodontist Den Haag troffen wij zo’n orthodontist aan, een aanrader voor iedere ouder dus!”
Henny Verbeek, Den Haag

“Toen ik met mijn zoontje bij de tandarts was, werd hij doorverwezen naar Orthodontist Den Haag. Leuk vond hij het vooruitzicht niet om een beugel te dragen. De orthodontist die hem behandelt bij Orthodontist Den Haag heeft hem echter alles goed uit weten te leggen en wat nog belangrijker is, hij heeft hem weten te overtuigen van de noodzaak van een beugel voor later. Dit maakt het gehele proces een stuk makkelijker, voor mijn zoontje en voor ons als ouders!”
Erika Eggekamp, Den Haag

Wij bedanken deze klanten voor hun reviews, een eigen review insturen kan ook altijd!